Westland Saxofoon Orkest.

Saxoland Weest Kroonstof.

Hoog gedreven plezier!

         DAVID KWEKSILBER

NIEUWS
06 december 2020
THIS CHRISTMAS VANUIT DE HUISKAMERS
Met trots presenteren wij u ons eerste kerstnummer: This Christmas. Het zal voor velen een andere kerst dan anders worden. Op afstand, maar toch met elkaar verbonden. We hopen in 2021 weer live voor u te kunnen spelen, maar voor nu geniet u lekker vanuit huis van ons kerstnummer in samenwerking met zangeres Loeki.
POSTER  WSO 10 okt .png
IMG_1453.png
14 september 2020
LIVE CONCERT & STREAMING
10 oktober geeft het Westland Saxofoon Orkest een concert met niemand minder dan Rolf Delfos (Sax) en de getalenteerde zangeres Loeki (Voice kids) Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. Het concert begint om 20.00 uur.
Op het programma staat o.a. Buzzin’- Rolf Delfos, Human Nature - Michael Jackson, Esperanca - Vince Mendoza, Drips of Kir - Rolf Delfos, Quincy Convince Me - Quincy Jones, Purple Rain - Prince, The Road -  Rolf Delfos, No Words - Laura Vane, September - Earth, Wind & Fire.
Omdat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor het live concert op 10 oktober hebben we besloten om het concert op te nemen. We gaan de opname van het concert streamen op 17 oktober. Binnenkort meer informatie hierover.
GAAT HELAAS NIET DOOR!
 
01 september 2020
SEPTEMBER VANUIT DE HUISKAMERS
Door het coronavirus leven we in een roerige tijd. We willen het seizoen toch vrolijk beginnen en hebben daarom weer allemaal thuis een opname gemaakt van het nummer SEPTEMBER van Earth, Wind & Fire. Saxofonist Marc Scholten, lead altist van het Metropole Orkest, speelt een prachtige solo.
01 juni 2020
NO WORDS IN CORONATIJD

Het is tijd om weer van ons te laten horen! 

Omdat 'live' met elkaar spelen nog steeds moeilijk is, zijn we creatief geweest en hebben we iets opgenomen! 

Met trots presenteren we No Words, in samenwerking met saxofonist Rolf Delfos en zangeres Loeki.

We hopen in het najaar weer een keer live voor u te kunnen spelen!